Equipamiento taller mecánico y automoción

Equipament taller mecànic i automoció

En Servomac comptem amb tot l’equipament i maquinària necessaris per al seu taller mecànic. Som especialistes en Postvenda i servei tècnic oficial dels productes de Mondolfo Ferro.

Som especialistes en

Equipament de taller

home-arrw-up
home-arrw-down
Inici

IniciInnovació en el Servei


La filosofia de *Servomac és impulsar una altra manera de treballar, garantint i desenvolupant una nova modalitat des del muntatge, manteniment de l’equipament taller i reparació de la maquinària del seu taller mecànic, aconseguint així la satisfacció dels clients amb unes reparacions i manteniments fiables, segurs i duradors.

Des del primer moment que es posa el client en contacte amb nosaltres, li realitzem un assessorament exclusiu, en el qual, analitzem la incidència de l’equip i li donem la millor solució per a millorar l’eficiència del seu taller mecànic, millorant l’equipament i aconseguint així un Servei tècnic eficient i eficaç.

Inici Tecnologia i Servei


Tenim la capacitat d’equipar de manera integral tot tipus de tallers d’automoció, desenvolupant així, una àmplia gamma de productes i serveis, a fi de satisfer les necessitats globals d’un taller segur, productiu i amb tecnologia d’avantguarda. En SERVOMAC encontrará todo el equipamiento taller y maquinaria necesaria para su taller mecánico.En SERVOMAC trobarà tot l’equipament taller i maquinària necessària per al seu taller mecànic.

  • Elevadors.
  • Desmontadors.
  • Equilibradors.
  • Equips d’alineació.
  • Instal·lacions i Equips de lubricació.
  • Sistemes de gestió de fluids.
  • Instal·lacions i Equips per a l’extracció de gasos de fuita.
  • Compressors.
  • Línies de Pre-ITV.
Inici
Inici

IniciRapidesa i professionalitat


La posada en marxa, revisions, així com el manteniment de l’equipament i maquinària del seu taller mecànic són essencials per a garantir un alt rendiment i prolongar la seua vida útil. De tot això ens encarreguem des del Servei d’Assistència Tècnica mitjançant una unitat altament qualificada, que respon amb rapidesa a cada crida.

Per a garantir la rapidesa i disminuir temps, comptem amb un servei de subministrament de recanvis equipat amb la tecnologia més avançada.

Equipats amb diferents unitats mòbils, el nostre objectiu és donar un servei ràpid i segur. A més, comptem amb un equip d’assessors tècnic-comercials que donen una atenció personalitzada segons les necessitats de cada client.

IniciServei de qualitat


La qualitat, a més de ser una exigència del mercat, és un principi essencial que tenim molt present, ja que és la nostra manera de treballar.

Per això, el control de qualitat de l’equipament i maquinària del seu taller mecànic ja no es fa només després del servei, sinó també abans, anticipant-se així a qualsevol incidència. Ho hem aconseguit fent una millora contínua en el nostre servei i mitjançant un control integral. En totes les nostres operacions complim les disposicions mínimes de seguretat i salut de la normativa RD 1215/97 i la nova normativa EN 1493-2011.

A més podem garantir que totes les nostres revisions estan recolzades amb un certificat de qualitat homologat i els estàndards de qualitat dels fabricants de vehicles.

Inici