Compressors

Compressors de Pistó


Els compressors de pistó continuen sent l’elecció preferida per petits i mitjans tallers mecànics i de reparació de cotxes. Els compressors d’aire de pistó són una elecció encertada en aquests casos, ja que són uns equips econòmics capaços de proveir d’aire comprimit a aquests tallers mecànics de cotxes i motos, sent la solució per a tindre aire comprimit en els elevadors de cotxes, en les desmuntadores de rodes, i en qualsevol equip que el necessite.

A més, el seu manteniment és econòmic i cada vegada solen ser més silenciosos en el seu funcionament.
En els compressors d’aire de pistó, l’aire és aspirat a l’interior d’un cilindre, per l’acció d’un pistó accionat per una biela i un cigonyal. Aqueix mateix pistó, en realitzar el moviment contrari, comprimeix l’aire a l’interior de l’esmentat cilindre, alliberant-lo a la instal·lació d’aire comprimit o a la següent etapa, una vegada aconseguida la pressió requerida.

Els compressors de pistó tenen una àmplia gamma de potència i d’emmagatzematge. A més pots configurar-los amb silenciador, amb depòsit d’aire vertical, etc…

PREGUNTA PER LES NOSTRES OFERTES PERSONALITZADES PER A COMPRESSORS DE PISTÓ.

AB-100_268-500x475

Compressors de Caragol


Els compressors de caragol amb equips més potents, per això són els compressors d’aire perfectes per a Concessionaris de Cotxes, grans tallers mecànics de cotxes i camions, instal·lacions d’aire en industrials i concessionaris de vehicles.

Són uns equips més eficients i potents, amb una alta durabilitat i resistència que suporta les exigències a les quals estan sotmesos en el treball del dia a dia. Quasi totalment imperceptibles, destaquen pel seu silenci i pel seu fàcil manteniment.

La tecnologia dels compressors de caragol es basa en el desplaçament de l’aire, a través de les cambres que es creen amb el gir simultani i en sentit contrari, de dos caragols, un mascle i un altre femella. L’aire plena els espais creats entre tots dos caragols, augmentant la pressió segons es va reduint el volum en les citades cambres.

PREGUNTA PER LES NOSTRES OFERTES PERSONALITZADES PER A COMPRESSORS DE CARAGOL

FOTO-GRUPPO-NEW-SILVER-3-500x544

Complements del compressor


Disposem d’un ampli catàleg d’accessoris i equips per a complementar la instal·lació d’aire comprimit del teu taller mecànic de cotxes i motos. Des d’assecadors que s’acoblen al compressor d’aire, depòsits verticals, capçals de compressors, etc…
També tenim tots els productes necessaris per a realitzar la revisió de manteniment del teu compressor.

I recorda, tot compressor d’aire comprimit ha d’estar donat d’alta en el registre d’Indústria. Podem tramitar aquestes gestions i posar el teu taller al dia.

PREGUNTA PER LES NOSTRES OFERTES PERSONALITZADES PER A QUALSEVOL ACCESSORI.

manometro-200x200