Qui som?

Empresa
Empresa

El nostre equip


En SERVOMAC som especialistes en venda i postvenda d’equipament per al taller de cotxes, reparació de maquinària d’automoció, instal·lacions en taller mecànic i revisions d’elevadors.

Format per un equip humà amb més de 15 anys d’experiència en el sector de l’automoció, amb un “saber fer” aprés i recollit a través d’anys de treball i cooperació amb les primeres marques del sector.

Tant en la venda d’equips per al taller d’automoció, així com en la reparació de maquinària com ara elevadors de cotxes, desmuntadores de rodes, equilibradores de pneumàtics, etc… des de *SERVOMAC oferim un servei tècnic que dona resposta a qualsevol problema o necessitat que tingues en el teu taller de cotxes.

El nostre treball


Som especialistes en postvenda i Servei Tècnic Oficial de MONDOLFO FERRO en tota la zona de Llevant. Com a servei tècnic muntem, traslladem i reparem totes les marques i tot tipus de maquinària del taller mecànic.

Tenim la capacitat d’equipar de manera integral tot tipus de tallers de cotxes i empreses d’automoció, desenvolupant així, una àmplia gamma de productes i serveis, a fi de satisfer les necessitats globals d’un taller segur, productiu i amb tecnologia d’avantguarda.

Equipats amb diferents unitats mòbils, el nostre objectiu és donar un servei ràpid i segur. A més, comptem amb un equip d’assessors tècnic-comercials que donen una atenció personalitzada segons les necessitats de cada client.

Empresa
Empresa

Els nostres valors

Empresa
Empresa

Innovació i qualitat


La filosofia de Servomac és impulsar una altra manera de treballar, garantint i desenvolupant una nova modalitat des del muntatge, manteniment de l’equipament i reparació de la maquinària del seu taller mecànic, aconseguint així la màxima satisfacció dels clients amb unes reparacions i manteniments fiables, segurs i duradors.

Des del primer moment que es posa el client en contacte amb nosaltres, li realitzem un assessorament exclusiu, en el qual, analitzem la incidència de l’equip d’automoció i li donem la millor solució per a millorar l’eficiència del seu taller mecànic, millorant l’equipament i aconseguint així un Servei tècnic eficient i eficaç.

El manteniment dels equips


En cadascun dels manteniments que realitzem, verifiquem tots els punts de seguretat i revisem els recanvis més importants dels equips del taller mecànic, controlant i assegurant l’estat d’aquestes, per a evitar i anticipar possibles avaries.

Acompanyem totes les nostres revisions amb un certificat, en el qual es verifica l’estat actual de la màquina.

Com a servei tècnic oficial de *Mondolfo *Ferro, la postvenda que oferim està homologada per les principals marques de vehicles del mercat (Renault, Mercedes, Volkswagen, Audi, Seat, Nissan, Citroën, *Peugeot, …).

Empresa
Empresa

Les nostres Marques

Empresa

Mondolfo Ferro


Líder mundial en equips d’automoció especialitzat en la fabricació i producció de desmuntadores de rodes, equilibradores de pneumàtics, elevadors d’automòbils, alineadors de rodes, frenòmetres, banc de suspensió i analitzadors de gasos de fuita.

Nascuda a Itàlia, país per excel·lència de la maquinària d’automoció, Mondolfo Ferro porta fabricant equips per al taller mecànic des de 1963. Posant una exhaustiva cura en la qualitat i la tecnologia de cada màquina d’automoció fabricada, Mondolfo Ferro s’ha convertit en una de les marques Premium pertanyent al grup italià Nexion.

Expert en la fabricació de desmuntadores de rodes i equilibradores de pneumàtics, els seus productes 100% fiables i de màxima qualitat són una aposta segura per al taller mecànic professional.

Marca abanderada d’un dels millors elevadors de cotxes fabricats a Itàlia, robust i resistent, els elevadors d’automoció de la sèrie TITAN són coneguts per la seua gran fiabilitat i la seua màxima seguretat.

Empresa

Samoa


SAMOA és un fabricant líder europeu d’equipament per a manipulació i gestió de fluids, i un de les més importants del sector a nivell mundial. Tot això gràcies a l’equipament i tecnologia avantguardistes que posseeix combinat amb el seu personal altament qualificat. SAMOA dissenya, desenvolupa, fabrica i distribueix els seus propis productes.

Bombes de greixatge, bombes d’oli, pistoles dosificadors, rodets, accessoris, falques, recollidors d’oli i una llarga llista més de productes de la màxima qualitat per a qualsevol treball de lubricació en el taller mecànic i de reparació de cotxes.

Empresa

VTEQ


VTEQ té com a objectiu principal el disseny, fabricació i comercialització d’equips per a la inspecció tècnica de vehicles podent satisfer els requisits i expectatives dels clients.

El marcat compromís de VTEQ pel desenvolupament i fabricació d’Equips per a la Inspecció Tècnica Vehicular de manera econòmica i ambientalment sostenible, mitjançant la implantació d’un sistema de gestió integrat basat en les normes UNE EN ISO 9001 i UNEIX EN ISO 14001 es complementa amb l’interés de VTEQ pels beneficis dels nostres públics objectiu, contribuint a una millora en les condicions socials existents en els diversos mercats en els quals operem, la Responsabilitat Social Corporativa.

Empresa

Fiac


FIAC S.p.A. sempre ha sigut reconeguda en el món de l’aire comprimit per l’alta qualitat dels seus productes i pel seu servei al client. Les normes UNI EN ISO 9001-2008 complementen perfectament la política de control de qualitat que FIAC ha adoptat, basada en millores contínues dirigides a la completa satisfacció del client final. És per això que des de 2003, amb l’assistència de l’organisme autoritzat CERMET, FIAC va adoptar aquestes normes per al seu servei de control de qualitat.

Des dels seus començaments es dediquen exclusivament al tractament de l’aire comprimit i tots els seus elements auxiliars: compressors alternatius i rotatius, assecadors frigorífics, recipients a pressió, elements pneumàtics, recanvis i recanvis per a instal·lacions d’aire en taller de cotxes…