Noticies

Desmuntadora de rodes automàtica S521 Mondolfo Ferro

Desmuntadora de rodes automàtica S521 Mondolfo Ferro

Desmuntadora de pneumàtics automàtica per a vehicles, transport lleuger, motos i escúters.

La nova desmuntadora de rodes de Mondolfo Ferro és un equip automàtic dotat per a treballar rodes amb llandes de fins a 21”. Amb un ús fàcil i intuïtiu, la desmuntadora de pneumàtics S521 està dissenyada per a aquells tallers mecànics de cotxes i motos que donen servei de rodes amb una despesa mitjana de l’equip. Per a tallers de pneumàtics, Mondolfo Ferro disposa d’equips més específic per a aqueix treball.

Desmuntadora de Rodes Automàtica S521

La S521 està dissenyada amb les següents característiques:

  • Braç horitzontal telescòpic per a posicionar ràpidament la torreta respecte a la llanda. Torreta amb peces de plàstic intercanviables per a la protecció de les llandes.
  • Autocentrante amb doble cilindre pneumàtic que pot bloqueja fermament tot tipus de llanda.
  • Grup destalonador amb cilindre pneumàtic d’acer inoxidable.
  • Grup de pedals ergonòmic amb pedals d’alumini.

L’ungla de la desmuntadora està dotada amb proteccions de plàstic parano danyes les llandes més delicades, i en defecte d’això es pot canviar per una nova ungla tota de niló per a evitar qualsevol frec o marca en la llanda.

A més, aquest desmuntadora de rodes es complementa amb el brazod e ajuda Helper S521, que facilita al mecànic en tot moment el treball realitzat, havent de fer un menor esforç i guanyant temps a l’hora de fer cada canvi de pneumàtic.

Helper Desmuntadora de Rodes S521

L’equip també posseeix tota una sèrie d’accessoris complementaris que fan més fàcil el treball diari del canvi de rodes. La versatilitat i funcionalitat d’aquest equip el converteixen en l’aliat perfecte per al treball del dies a dia en el teu taller mecànic.

Des de Servomac, situats a València, donem servei a tota mena de necessitat per al taller mecànic de cotxes i motos. Venem elevadors de cotxes, desmuntadores de pneumàtics, equilibradores de rodes, alineadors de direcció i molt més. No deixes de Contactar amb nosaltres.