Noticies

L’equilibradora de rodes en el taller mecànic

L'equilibradora de rodes en el taller mecànic

L’equilibradora de rodes és una màquina present en el taller mecànic, la finalitat del qual és fer que la roda del vehicle gire el més homogèniament possible, les quatre rodes iguals, perpendiculars a l’eix del vehicle i el més paral·leles possibles a la calçada per la qual se circula.

Quan circulem amb un vehicle que porta les rodes mal equilibrades, la qual cosa notarem és una sèrie de vibracions en el propi cotxe, en el vehicle o en el volant d’aquest. Depenent de la velocitat a la qual conduïm i de l’estat de la calçada, les vibracions seran més o menys intenses, però en tot cas molesta per a la conducció i perjudicials per al vehicle.

L'equilibradora de rodes en el taller mecànic

Hem d’entendre la roda del cotxe, moto o vehicle industrial com un conjunt format pel pneumàtic i la llanda, tots dos components han de conviure en perfecta harmonia i ha d’estar en perfecte equilibri dinàmic i estàtic perquè no es produïsquen les citades vibracions.

Les noves generacions d’equilibradores de rodes a més estan dotades amb tota una sèrie d’accessoris que fan encara més exacte i còmode el propi sistema d’equilibrat: palpador extern, làser led, acte calibratge, pedal de fre, etc. Tota una sèrie d’opcionals que faran a la teua equilibradora Mondolfo Ferro insuperable.

Des de Servomac, situats a Alzira província de València, donem servei a tota la Comunitat Valenciana i fem enviaments a tota Espanya. No dubtes a contactar amb nosaltres si estàs interessat en aquests equips