Noticies

Mondolfo Ferro i Servomac en la 25 edició d’Automechanika Franckfurt 2018

Mondolfo Ferro i Servomac en la 25 edició d'Automechanika Franckfurt 2018

De l’11 al 15 de setembre del 2018 va tindre lloc l’edició número 25 de la fira Automechanika Franckfurt 2018. Una de les principals fires líder del sector automotor. Tot el referent a la indústria de l’automòbil es presenta en Automechanika, en el recinte firal de Frankfurt. En la trobada internacional més important del sector automotriu es presenten: components, sistemes i accessoris, electrònica, manteniment i suplements de l’automotor, a més de tot l’últim en tecnologia, cura del medi ambient i reciclatge. Tots els visitants, des de propietaris d’estacionaments i gasolineres fins a operadors de la indústria automotriu, troben en Automechanika els principals proveïdors del sector.

I com no podia ser menys, Mondolfo Ferro va tindre una destacada presència en la fira amb un estand propi on va poder mostrar els últims models en desmuntadores de pneumàtics, equilibradores de rodes i alineadors de direcció. Tots ells amb la tecnologia més avançada del sector, com és el cas de la desmuntadora Àguila Tornat capaç de desmuntar un pneumàtic sense que l’operari toque en cap moment la roda, i sense que l’equip estiga en contacte amb la llanda del cotxe.

Mondolfo Ferro i Servomac en la 25 edició d'Automechanika Franckfurt 2018

La presència espanyola en Automechanika 2018 va tindre lloc el dijous i el divendres amb la presència de Servomac en l’estand de Mondolfo Ferro, com a distribuïdor oficial a Espanya. Allí, els nostres representants van poder tindre reunions amb altres distribuïdors internacionals i comprovar els nous avanços de la marca. Afermar la relació comercial entre Mondolfo Ferro i el mercat espanyol va ser un altre dels objectius de la trobada.

Des de fa més d’un any que Servomac es va convertir en el distribuïdor oficial de Mondolfo Ferro a Espanya, comercialitzant tots els equips necessaris per a un taller mecànic: elevadors de 2 columnes, elevadors de 4 columnes, elevadors dobles tisores, alineadors de direcció, desmuntadores de pneumàtics, equilibradores de rodes, etc. Tots ells amb la més alta qualitat i fiabilitat, de fabricació europea.

Des de València, Servomac Equips comercialitza els equips de la marca de l’Àguila a tota la península. Tant a tallers com a concessionaris i professionals del sector.

Mondolfo Ferro i Servomac en la 25 edició d'Automechanika Franckfurt 2018