Noticies

Mondolfo Ferro, Tecnologia amb una llarga tradició

Mondolfo Ferro, Tecnologia amb una llarga tradició

En 2018 Mondolfo Ferro compleix 55 anys en el mercat de l’equipament per als tallers d’automoció. Després d’una llarga trajectòria, continua sent una de les marques més capdavanteres en tecnologia i innovació quant a maquinària de taller es refereix. Equips totalment fiables de fabricació italiana que mantenen els valors defensats per la marca en aquests 50 anys: qualitat, innovació i la més avançada tecnologia.

Des del 2017, Servomac i Mondolfo Ferro caminen junts en una nova aventura comercial per a portar a València i a la resta del territori d’Espanya tots els productes amb el segell de l’Àguila, caracteritzats per la seua qualitat i la seua fiabilitat.

Ja fa 55 anys que la “àguila” de Mondolfo Ferro alce el vol i va aterrar prompte en mercats internacionals sempre amb equips amb alta tecnologia aplicada, la màxima representació de la qual van ser els primers models totalment automàtics. Encara hui dia la “àguila” vola alt i molt lluny, gràcies a la força d’una important estructura industrial, el Grup Nexion, del qual forma part des de fa més de 2 dècades, i sobretot, gràcies a una especialització en productes que busca solucions avançades i innovacions tecnològiques per a millorar cada model produït.

Mondolfo Ferro, Tecnologia amb una llarga tradició

Malgrat els anys de crisis que hem passat, la marca mai ha deixat d’apostar pel creixement i la innovació, així ho van demostrar totes les novetats presentades en la fira Autopromotec. Com les equilibradores de rodes models MT3600 i MT3800, que es caracteritzen per l’equilibrat de la roda de forma totalment automàtica. Una altra novetat va ser la desmuntadora de rodes Àguila AUDAX de Mondolfo Ferro, sense palanca, que complementa una gamma de desmuntadores totalment professionals i de primer nivell.

De cara als pròxims anys, Mondolfo Ferro es proposa augmentar el seu reconeixement i notorietat en altres sectors de l’àmbit de reparació de cotxes. Actualment és una marca molt reconeguda en el sector dels Pneumàtics, però amb la fabricació d’elevadors de cotxes (de tots els tipus: elevadors de dues columnes, elevadors de quatre columnes, elevadors tisora, elevadors pantògrafs, amb elevació auxiliar, etc) i amb la introducció dels alineadors de direcció amb la més alta tecnologia, la marca italiana pretén ampliar el seu mercat i introduir-se més fortament en el sector dels concessionaris d’automoció i dels tallers mecànics de reparació de cotxes.

Mondolfo Ferro, Tecnologia amb una llarga tradició

Des de Servomac t’oferim tots els equips de Mondolfo Ferro per a l’àrea de València i per a la resta d’Espanya. Si vols més informació sobre els equips de la marca, no dubtes a contactar amb nosaltres i t’informarem sobre ells.