Noticies

P 232, L’elevador de 2 columnes més versàtil i fiable de Mondolfo Ferro

P 232, L'elevador de 2 columnes més versàtil i fiable de Mondolfo Ferro

Els nous elevadors de cotxes de dues columnes electromecànics Mondolfo Ferro sèrie “N” estan disponibles amb capacitats de 3200 i 4000 kg. Els criteris de disseny i l’ús de materials d’alta qualitat garanteixen seguretat i fiabilitat amb el pas del temps.

Característiques comunes a totes les Versions:

  1. Caragol femella portant (A) i de seguretat (B) de niló: garanteixen llarga duració, sota desgast, gran silenci i manteniment reduït.
  2. Quadre elèctric ergonòmic i compacte.
  3. Dispositiu elèctric de parada de l’elevador en cas de desgast excessiu del caragol femella portant.
  4. Sistema de parada de rotació de braços de sectors dentats.
  5. Tac regulable en altura.
Detalls Mondolfo Ferro.
Detalls elevador 2 columnes Mondolfo Ferro, Servomac.

El moviment i la sincronització entre les dues columnes de l’elevador es transmeten i garanteixen mitjançant una cadena de corrons. L’elevador està disponible en dues versions:

  • sense base TITAN P 232N
  • amb base portant que s’ha d’emprar quan el sòl no té els requisits mínims necessaris TITAN P 232N BC

Amb dos motors (un per a cada columna), activats i controlats per una targeta electrònica per al control del sincronisme del moviment entre les dues columnes. Els elevadors electrònics tenen en comú amb el model de cadena totes les característiques tècniques principals. Presenten a més l’avantatge de no tindre elements en el sòl entre les columnes i són particularment silenciosos.

Una vegada més, Mondolfo Ferro ens ofereix un producte versàtil, fiable i robust que serà el company perfecte en qualsevol taller mecànic. Un elevador de dues columnes apte per a qualsevol taller mecànic a València o qualsevol concessionari d’automoció a Espanya. Un elevador fiable, amb baix manteniment i gran durabilitat.

Des de Servomac t’oferim tots els equips de Mondolfo Ferro per a l’àrea de València i per a la resta d’Espanya. Si vols més informació sobre els equips de la marca (elevadors, desmuntadores de rodes, equilibradores de rodes, alineadors de direcció, etc), no dubtes a contactar amb nosaltres i t’informarem sobre ells.

Elevador 2 columnes Servomac
Elevador Mondolfo Ferro