Noticies

Pla Renove Estiu 2018: Concessionaris i Tallers de cotxes

Pla Renove Estiu 2018: Concessionaris i Tallers de cotxes

Des de Servomac, com a professionals dedicats a la venda de maquinària i equipament de taller en la zona de València, i l’arc del mediterrani, sabem que les maquines del taller mecànic estan sotmeses a un gran esforç en el dia a dia, la qual cosa fa que la màquina patisca un gran desgast durant la seua vida útil.

Per això, des de les associacions de professionals, recomanen a tots els concessionaris de cotxes i tallers mecànics de vehicles que substituïsquen els equips a partir dels 10 anys d’antiguitat més o menys.

Com a servei d’assistència tècnica i de manteniment de tallers de cotxes i motos, som conscients que per a molts dels nostres clients de València, Alacant, Castelló i Múrcia el canvi dels seus equips suposa un gran esforç. Per això des de Servomac llancem el Pla Renove 2018, amb descompte de fins a 500€ pel teu vell equip (depenent de la màquina del taller a canviar i de l’estat de la mateixa).

A més, t’oferim equips de la marca Mondolfo Ferro, amb la més segura tecnologia, totalment fiables i robustos, de fabricació italiana. Elevadors de cotxes , desmuntadora de pneumàtics, equilibradora de rodes, alineador de direcció… siga com siga l’equip que vols canviar tenim el substitut perfecte en Mondolfo Ferro, la teua marca de confiança.

Mondolfo Ferro