Noticies

Presentació Mondolfo Ferro en recanvis Còlon Xàtiva

Presentació Mondolfo Ferro en recanvis Còlon Xàtiva

El mes de maig passat va tindre lloc a la botiga de Recanvis Colón de Xàtiva (Província de València) la primera Presentació dels equips de Mondolfo Ferro que durant aquest any realitzarà l’empresa Servomac en diverses de les botigues del distribuïdor valencià de recanvis.

Amb una assistència que va fregar el ple complet, els clients de Recanvis Colón van assistir a una Exposició d’Equips per a Taller Mecànic de la marca Mondolfo Ferro, on van poder testar en persona totes les màquines allí exposades, assistir a demostracions individuals del seu funcionament i preguntar tots els dubtes que tingueren sobre el funcionament i de la marca

Equipos Mondolfo Ferro

En l’exposició els clients podien trobar les últimes novetats en desmuntadores de pneumàtics, equilibradora de rodes, alineadors de direcció i d’elevadors de cotxes. Respecte a les desmuntadores de pneumàtics, el focus es va centrar en els diversos Braços d’Ajuda que es poden aplicar en cada desmuntadora de rodes i que facilita el treball dels mecànics, ja que en ser Mondolfo Ferro fabricant directe, les opcions de posar un determinat braç d’ajuda a cada desmuntadora és molt dinàmica, aconseguint així l’equip concret per a les necessitats de cada taller mecànic.

Quant als Alineadors de Direcció, van poder provar i veure el funcionament tant d’un alineador de captadors, com d’un alineador 3D exposats a la botiga de Xàtiva (València). L’eficàcia de tots dos equips, així com la facilitat del seu ús i l’intuïtiu que resulta el seu programari van ser els aspectes que més van destacar els assistents a la Presentació.

Presentació Mondolfo Ferro

Finalment, com a elevadors van poder observar el funcionament i els avantatges d’un elevador de 2 columnes, així com d’un elevador model doble tisores sobre superfície. Tots dos models són molt versàtils i s’adapten perfectament a les necessitats de treball que puga tindre tot taller mecànic, així com a les exigències d’espai físic que cada taller puga tindre.

La marca Mondolfo Ferro, líder en fabricació de maquinària d’automoció, va demostrar una vegada més que compta amb l’equip necessari per a cada situació i per a cada exigència dels clients, donant cobertura a qualsevol necessitat que puga presentar-se en un taller mecànic tant de cotxes i motos com a industrial, per a camions i autobusos.

Publique Recanvis Còlon