Noticies

Quickvision 3.5, el Pre-Check Alineador de Rodes de Mondolfo Ferro

Quickvision 3.5, el Pre-Check Alineador de Rodes de Mondolfo Ferro

Augmenta notablement la rendibilitat i la fidelització del client. Molt més que un alineador de direccions.

En uns segons, el Quickvision 3.5 comprova l’estat de l’alineació del vehicle, sense necessitat d’un operador i sense tocar la llanda de la roda. A més, gràcies a la gestió integrada és possible efectuar el check-up complet del vehicle en el propi taller de cotxes ja en fase de recepció (versió amb LAUNCHER).

La recepció és més fàcil i ràpida. L’eficàcia del check-in es mesura en la simplicitat de l’ús i facilitat d’interpretació dels resultats per a explicar-li’l al client. Quikvision 3.5 és la solució per a tots dos, no és només un alineador de rodes per al taller de cotxes, sinó que realitza una lectura completa de l’estat del vehicle.

Alineador Quickvision Mondolfo Ferro València Espanya

Posseeix una interfície amb una gran simplicitat d’ús. Les proves són automatitzades al màxim, l’alineació, el control de la banda de rodadura i els fars es realitzen còmodament asseguts en el vehicle amb la Tauleta en el volant.

La facilitat d’interpretació de les dades és una altra dels seus grans avantatges. Tots els resultats es representen en codi de color roig, groc o verd. Es veuen immediatament les condicions de prova totalment avantatjoses per a l’oferta dels serveis al client. Les dades completes es poden consultar en tot moment en la Tauleta.

quickvision alineador de rodes mondolfo ferro valència españa

Ràpid i eficaç. La lectura del perfil s’activa automàticament, en tots dos costats. El lector làser ix de la seua carcassa de protecció i realitza una lectura completa mitjançant un ràpid escaneig. La posició del sensor en repòs i mitjançant la lectura és immune a la brutícia, i per això NO requereix neteja abans d’una lectura.

Després d’uns segons es visualitzen els resultats. L’operador pot seleccionar les diferents funcions sobre la base de les seues exigències o al tipus de pneumàtic hivernal / d’estiu, fins al mètode de càlcul de l’eficiència sobre la base de diferents factors, simplement seleccionant la icona corresponent.

Així doncs el Quickvision 3.5 ofereix:

SEGURETAT

Alineació: comprovació estat geomètric del vehicle.

Profile Reader: comprovació consum del pneumàtic.

TPMS: Control Estat del sensor.

Bateries: estat eficiència bateria.

Pèrdua líquids: inspecció visual de l’allotjament motor.

RENTABILIDAD

Alineació: més de la meitat dels vehicles requereixen regularització de la geometria.

Pneumàtics: comprovació consum dels pneumàtics.

Bateries: Estat eficiència de la betería

Escombretes eixugaparabrises: control desgaste

Controls addicionals: TPMS, Control Carrosseria, Catifes, bombetes, etc…

Gestió visites client: possibilitat d’enviar sms i missatge whatssap al client per a ofertes específiques

Resultat amb codi de color: fàcil lectura dels resultats per al client.

vídeo quickvision alineador de rodes mondolfo ferro valència españa

No ho dubtes, tria la tecnologia de Mondolfo Ferro: Líder a Europa de maquinària d’automoció.

Des de Servomac, situats a València, donem servei a tota mena de necessitat per al taller mecànic de cotxes i motos. Venem elevadors de cotxes, desmuntadores de pneumàtics, equilibradores de rodes, alineadors de direcció i molt més. No deixes de Contactar amb nosaltres.