Noticies

Revisió i Manteniment dels elevadors, és de vital importància

Revisió i Manteniment dels elevadors, és de vital importància

Cada any fem major recalcament en l’important que és realitzar la revisió de manteniment als elevadors de cotxes en els tallers i concessionaris de vehicles. core Comprovar que tots els sistemes de seguretat funcionen correctament i que l’elevador no té fallades és molt important.

Així i tot, el mes de juliol passat va ocórrer el que sí que es podria haver evitat. Un mecànic de 33 anys va morir a Móstoles (Madrid) quan li va caure damunt un vehicle que estava reparant, i que estava muntat damunt d’un elevador de cotxes de dues columnes. Un desgraciat accident que va posar fi a la vida del treballador del taller mecànic en l’acte. Els serveis d’emergència es van desplaçar immediatament al lloc del sinistre però no van poder fer res per a socórrer al pobre mecànic, tan sols certificar la mort d’aquest.

Revisió i Manteniment dels elevadors, és de vital importància

La revisió de manteniment dels elevadors de dues columnes, elevadors doble tisora, elevadors de quatre columnes i elevadors pantògrafs és un treball molt important a tindre en compte. Cada any s’ha de revisar que tots els sistemes de seguretat funcionen correctament, que no hi ha peces desgastades, que no hi ha fallades electròniques, que està correctament greixat i lubrificat, etc. Aquest treball ha de ser realitzat per professionals amb una formació específica en aquesta mena de maquinària per al taller d’automoció, ja siga un taller mecànic o un concessionari de cotxes.

Des de Servomac, empresa amb seu a València, donem servei de revisions a tota la Comunitat Valenciana, tallers mecànics de cotxes tant d’Alacant, Castelló o València reben diàriament la visita dels nostres tècnics.

I cal tindre present que no sols els elevadors de cotxes han de passar la revisió de manteniment. Sinó que també és aconsellable realitzar-la als compressors d’aire, a les desmuntadores de pneumàtics, equilibradores de rodes i alineadors de direcció.

Qualsevol equip que s’utilitza diàriament en un taller mecànic pateix un desgast al llarg de l’any que cal corregir. A més, les revisions de manteniment serveixen per a allargar la vida útil de l’equipament del taller i evitar futures reparacions molt més costoses.

Pots contactar amb Servomac a través del formulari de contacte, des de la nostra seu a Alzira donem cobertura a València, Castelló, Alacant, Terol, Conca i Madrid.

I si el teu equip té més de 10 anys pregunta pel nostre pla renove per a la seua substitució.